30.6.09

Ruoto -AUTOTARRA

Noniin, eli tämä on uusi kokeilumme. Aluksi teemme yhden erän mutta jos tämä saa tulta alleen niin varmasti näitä saa myös jatkossakin.


Kyseessä on siis Ruoto-autotarra. Tarra on A5-paperiarkin kokoinen, ikkunan ulkopuolelle liimattava, jossa logo ja tekstit ovat valkoisella.


Jos siis olet halukas koristamaan ooppelisi ikkunan meidän Ruoto-logollamme, lähetä kipinkapin sähköpostia osoitteeseen info(at)ruoto.fi. Kun tilauksia on tarpeeksi, lähetämme tilauksen eteenpäin firmaan joka nämä väkertää. Toimitus teille arvon tilaajat tapahtuu kirjekuoressa ja hintaa kertyy 5€ +postikulut, eli yhteensä max. 6-7€. Maksu tapahtuu helpoiten etukäteen tilisiirrolla. Tarkan hinnan ja pankkitiedot saat sähköpostiisi tilauksen yhteydessä. Tarra lähtee postiin kun maksu näkyy tilillämme.


Tarra (Tuo taustalla oleva C ei siis tule lopulliseen tarraan)



Ruoto.fi

1 kommenttia:

Leo kirjoitti...

Tarrahan käy tietysti myös muuallekkin kuin pelkästään auton ikkunaan. Itsehän ajattelin koristaa myös kannettavani tällaisella.

Eli kunhan tausta on tumma, niin että valkoiset teksti ja logo erottuvat (koska tarran "pohjahan" on läpinäkyvä), tarran voi iskeä mihin vain..

UUSILLE SIVUILLEMME TÄÄLTÄ:

UUSILLE SIVUILLEMME TÄÄLTÄ:
www.kalassa.net/ruoto

Uutiset

10.8.2010 Blogin layout kusee. Yritetään korjata - Korjattu

14.7.2010 Uutta juttua blogissa ja feissarissa!

27.4.2010 V
ähän uutta lookkia kevään kunniaksi. Jos tällä nyt mentäisiin sitten vähän kauemmin?

10.3.2010 Uusi ulkoasu valmis.

16.2.2010
Blogia päivitellään...